Társaságunk az EU hulladékkezelési irányelveinek megfelelően nagy hangsúlyt fektet a különféle építőipari, termelési hulladékok minél nagyobb arányban történő újrahasznosítására.
A nem újrahasznosítható veszélyes és nem veszélyes hulladékok ártalmatlanítása semlegesítéssel, égetéssel vagy lerakással történik, amely tevékenységek magas környezetterheléssel járnak.
A keletkezett hulladékoknak, legyen szó inert, sitt, vagy gyártósoron képződött melléktermék gyűjtéséhez, a hulladék fajtájának, veszélyességi jellemzőjének és képződő mennyiségének megfelelő típusú és méretű ADR előírásoknak megfelelő edényeket, konténereket tudunk biztosítani, valamint ADR- jogosítvánnyal rendelkező gépkocsivezető partnereinkkel és az ADR előírásoknak megfelelően felszerelt tehergépkocsikkal, a szükséges hatósági engedélyek birtokában azok folyamatos ürítését, cseréjét tudjuk biztosítani.

Sok esetben a munkaterület nagysága, kivitelezési idő hossza lehetővé teszi az IN-SITU kezelést. Ebben az esetben a helyszíni kezelést, hatósági környezetvédelmi engedély, valamint a rendelkezésünkre álló, szükséges nehézgépek birtokában eltudjuk végezni. így a helyszínen hasznosított hulladék akár már az építkezés helyén visszaépítésre kerülhet, megspórolva nem kevés költséget.

© 2024 Bio-lanker Környezetvédelmi Kft. All Rights Reserved.